Om det är något jag tänder på så är det sexsamtal över telefonen! Jag föreslog för min kille att vi skulle ha det någon gång eftersom vi inte bor tillsammans, men han kollade på mig som att jag vore dum i huvudet så jag antar att det inte kommer ske.

När jag hittade till den här linjen och blev uppringd av min första man var det med spänd förväntan i hela kroppen. Jag hade fantiserat så länge om sexsamtal och det blev ännu bättre än vad jag förväntat mig!

Mitt första samtal var med en man, vi kan kalla honom Rolf. Han var i femtioårsåldern och jag bara ÄLSKAR äldre och erfarna män! Han var väldigt bestämd, bad mig att kalla honom herrn. Han berättade för mig exakt hur jag skulle knulla mig själv och jag fick inte orgasm förrän han hade tillåtit mig att komma. Han kallade mig fula ord och jag blev bara ännu mer kåt av det! Jag fick vara exakt den undergivna slyna jag är innerst inne!

Efter mitt första sexsamtal har jag bara velat ha mer och mer. Det blir som ett beroende och jag vill inte sluta! Jag blir så otroligt kåt bara jag tänker på det! Framförallt älskar jag samtalen av dominanta äldre män. De vet exakt hur de ska ta mig!

Nu längtar jag verkligen efter kvällens samtal… Du lovar väl att ringa? 😉