Har ni läst böckerna på bilden här? Om ni inte har det så MÅSTE ni göra det! Både böckerna och filmerna är helt… WOW! Min fitta blir alldeles blöt och jag vill bli brutalt knullad så fort jag kommer till de sexigaste scenerna.

Jag har visat filmerna för min kille och när han märkt hur kåt jag blivit har han knullat mig i missionären medan vi kollat. Men hur ska jag få honom att förstå att jag vill uppleva det huvudpersonen får? Jag vill också få känna den pirrande smärtan då jag blir piskad, bli tvingad att gå utan trosor ute bland folk, få på mig en ögonbindel och bli knullad i en hiss där det när som helst kan komma någon och märka vad vi gör.

Jag lovar, det är inte roligt att bara bli knullad i missionären eller bakifrån någon gång på sin höjd. Jag har till och med försökt få min kille att dra mig i håret, men han säger bara att han är rädd att skada mig. Inser han inte att jag VILL att han skadar mig? Så tråkigt att vara tillsammans med en fegis…