Har jag nämnt för er att min kille bara är 18 år? Nästan en pojke med andra ord.

Jag borde inte prata illa om honom, trots allt är han snäll, men han är inte den jag söker. Jag drömmer om en riktig man. Någon med hår på kroppen (min kille rakar bort sitt), starka muskler som klarar av att lyfta upp mig och knulla mig mot väggen, och ordentligt med erfarenhet.

Jag har knullat flera gånger innan jag träffade min kille, men jag var hans första. Jag har dock aldrig provat att ha sex med någon äldre än 25. Jag tycker nog personligen att även 25-åringar är för unga. Jag behöver en riktig man. Det är inte konstigt att vara 20 och drömma om någon på 35+ va?

Jag vill hitta en man vars kuk blir stenhård när han ser mig. Någon som vågar ta tag i mig hårt, dra upp min kjol och beordra mig att vara lydig…