Vet ni vad jag älskar extra mycket? Att få ställa mig på knä och suga kuk. Det är faktiskt något min kille låter mig göra, och enligt både honom och andra suger jag som en riktig gudinna. Jag har tränat kan man säga. Jag bestämde mig för ett par år sedan att jag skulle lära mig deep troath och satt där på mitt flickrum innan jag flyttade hemifrån och övade med en banan. Tillslut lärde jag mig, och det har jag verkligen haft användning för!

Det finns inget härligare än att ställa mig på knä med killens händer på mitt huvud, öppna munnen, sträcka ut tungan och retas lite. Jag brukar börja med att försiktigt slicka på ollonet innan jag tillslut för in precis hela kuken i munnen. Gud vad kåt jag blir av det!

Var killen ska spruta sedan? I munnen eller ansiktet såklart! Kommer det i munnen lovar jag att svälja som en duktig flicka. Sprutar du mig i ansiktet kanske jag får slicka upp det sen?