Vill ni veta en fantasi jag har? Ja, såklart ni vill… 😉

Jag drömmer om att en riktig gentleman tar med mig på en shoppingtur.

När jag samlat ihop en del kläder jag är sugen på så drar han med mig till provrummet. I provrummet beordrar han mig att prova kläderna framför honom. När jag står där helt naken böjer han sig fram och smakar på mina bröst. Handen vandrar ned till min fitta. Jag får anstränga mig för att inte stöna högt.

I provrummet blir jag sedan knullad hårt. När som helst kan någon komma och se vad som händer. Jag gillar den tanken extra mycket, att kunna bli upptäckt. Jag tar emot hans kuk och viskar att jag bara vill ha mer och mer.

När vi är klara rättar jag till mitt hår och tar på mig mina vanliga kläder. Vi går till kassan. Är jag en duktig tjej kanske han till och med betalar?

Gud vad sugen jag blir bara av tanken. Min kille är för feg. Är du modigare?