Hej snyggingar! Hur mår ni? Jag mår bra, men är väldigt kåt (som vanligt…)

Brukar ni kolla porr? En porrgenre jag fastnat lite extra för är amatör analsex. Min kille är, som jag sagt tidigare, inte särskilt vild i sängen och analsex är ett stort nej för honom. När jag kollar på tjejerna i kategorin amatör analsex blir jag så himla avundsjuk!

Varför får inte jag känna en kuk i min rumpa? Jag brukar knulla mig själv i rumpan med dildo, men att få känna en riktig kuk där vore ju ännu bättre! Jag önskar verkligen att min kille var modigare. Det mest vågade han vågar göra är att slicka min fitta, men analen är ännu outforskat område.

Vad hade du velat göra med mig och min anal om du var här? Kanske hade jag sluppit kolla på amatör analsex då? Jag längtar verkligen tills jag träffar någon som vågar fylla precis alla hål med kuk. Kan nog knappt beskriva vad jag önskar att jag fick uppleva det! Jag älskar ju min kille, men eftersom han är så himla feg vet jag ju inte hur länge det kommer att hålla mellan oss. Jag berättade väl om vilken konflikt han skapade när han råkade hitta mina sexleksaker?

Om du råkar hitta min blogg och känner min pojkvän kan du väl hålla det lite hemligt? Jag delar gärna med mig av alla mina fantasier, men i smyg…