Jag har ett problem som ni kanske kan ge mig råd i hur jag ska lösa. Jag kan verkligen inte få orgasm med min pojkvän!

Ni som läst mina tidigare inlägg kanske sett att han är både yngre och var oskuld innan vi träffades? Kanske har det något med saken att göra, att jag behöver någon som är betydligt mer erfaren. Ibland har jag kommit när han slickat mig, men bara om jag samtidigt tänkt på heta äldre män som tar för sig av min kropp…

Jag vet ju vad jag fantiserar om och vilken typ av män som kommer upp i mina tankar när jag onanerar. Ofta är det ett scenario där jag har på mig kort kjol och blir knullad bakifrån medan mitt hår hålls fast i ett hårt grepp. Som ni har förstått är det ingenting min kille låter mig uppleva.

Vill ni ge mig den orgasm min kille inte klarar att ge mig? Ring mig i så fall på linjen. Jag väntar med spänning…