En sak vissa killar tyvärr är lite dåliga på är att slicka fitta, därför tänkte jag tipsa er om hur ni gör det på allra bästa sätt… 😉

Först och främst tycker jag att det är härligt när det inte är pang på. Jag vill gärna att du börjar med att kyssa min mun, min hals, min mage och mina lår. Jag vill verkligen att du retar mig tills jag knappt kan hålla mig längre! Vill du göra det ännu sexigare är ögonkontakt ett hett tips!

När du sedan (äntligen) når fittan bör du fokusera på klitoris. Jag gillar när den blir både sugen och slickad på, så var kreativ med munnen! Kom ihåg dock att den är otroligt känslig, så var lyhörd!

Du kan gärna varva med att slicka och suga på klitoris med att slicka på områdena bredvid. Ibland är det skönt när det inte blir för intensivt på en gång.

Något jag personligen älskar är att bli pullad samtidigt som jag blir slickad, så var inte rädd för att stoppa in ett finger eller två. Du kommer märka på tjejen när hon gillar det! Du får gärna smeka mina bröstvårtor med andra handen.

För att retas ytterligare kan du återigen börja kyssa mage, lår, hals och mun. Det kommer göra mig helt galen och bara skrika efter mer!

Lycka till med fittätandet, haha!