När jag gick i skolan hade jag en lärare som jag var så otroligt kåt på! Jag hade alltid så himla svårt att koncentrera mig under hans lektioner då jag bara tänkte på hans händer på min kropp och hans läppar emot mina.

Jag brukade fantisera om hur han gav mig dåliga betyg i hans kurser och hur jag sedan bad om ett möte med honom för att diskutera mina betyg.

Under mötet på hans kontor skulle jag ha en kort kjol på mig. Jag skulle råka tappa en penna på golvet, böja mig fram och hans blick skulle inte kunna låta bli att vandra under kjolen. Han kanske till och med skulle se att jag inte hade några trosor på mig.

Jag skulle fråga honom vad jag kunde göra för att förbättra mina betyg. Han skulle inte kunna hålla sig från mig utan säga “Jag tror att det finns ett sätt…”

Sedan skulle jag och min lärare ha riktigt hett sex. Han skulle tränga in i mig bakifrån. Jag skulle få honom att njuta på alla sätt. När han närmat sig orgasm skulle han be mig att gå ned på knä. Medan jag hade ögonkontakt med honom skulle jag ta hans kuk i min mun och sedan skulle jag känna hur hans underbara sperma fyllde hela munnen. Självklart skulle jag suga som en duktig flicka.

Det hela skulle belönas med ett MVG. Tror ni att både jag och han hade blivit nöjda? Det vet jag med säkerhet!