Brukar ni läsa sexnoveller?

Jag har precis insett hur otroligt sexigt det är med sexnoveller. Jag har alltid kollat mycket på porr, men att läsa om det blir någonting helt annat. Allt är liksom okej om det är i text och när känslorna verkligen kan beskrivas på ett sätt de kanske inte kan i film blir de så lätta att relatera till.

Jag har en liten fantasi, hoppas det inte är för konstigt för dig. Jag drömmer om att någon läser sexnoveller för mig högt. Du kanske sitter bredvid sängen medan jag ligger i den. Du ser hur jag blir kåt av att höra dina ord, börjar smeka mig själv och stönar. Jag onanerar bredvid dig medan du bara läser. Du får inte sluta läsa förrän sexnovellen är slut.

När du sedan läst klart slänger du dig över mig. Tillsammans försöker vi att återskapa det du precis läst för mig. Du knullar mig precis som i berättelsen du precis läst och jag njuter mer än någonsin förut.

Låter det sexigt eller bara konstigt, vad tycker du? Gillar du tanken på att läsa sexnoveller eller föredrar du kanske att titta på porrfilm? Jag tycker om både och, och extra härligt är det tillsammans med någon man är kåt på!