Alla har vi väl haft dåligt sex någon gång och jag tänkte berätta om mitt allra sämsta.

Det var en kille som jag hade varit kåt på en längre tid. Det var hans blick, hans still, allting, som fick mig att bli tänd. Tillslut hamnade vi äntligen i säng. Bingo tänkte jag, eller åtminstone då.

När vi hamnade i sängen ihop började jag med att suga av honom. Jag gillar att suga och sög djupt så att han verkligen njöt. Jag hoppades att få samma behandling tillbaka, men han erbjöd sig inte ens att slicka mig. Efter att jag sugit ett tag bestämde jag mig för att rida honom. Jag satte mig därför över honom och förde in hans kuk i min fitta.

Jag tror inte ens att det hann gå fem sekunder innan han kom. Han gick direkt ur sängen, klädde på sig och gick. Jag låg där helt paff och frågande. Brydde han sig inte om min orgasm över huvud taget?

Jag behöver väl knappast nämna att vi aldrig sågs mer? Åtminstone inte som mer än bekanta då vi har gemensamma vänner.

Jag skulle säga att det sämsta sexet är där den ena parten bara tänker på sig själv. Han rådde inte för att han kom för tidigt, men han rår definitivt för att han inte tänkte på min njutning och fick mig att komma efteråt. Han hade inte behövt gå.

Så killar, vill ni att tjejen ska komma ihåg sexet som riktigt bra så var inte egoistiska! Ja, det gäller såklart er tjejer med!