Något jag tycker är rätt viktigt är förspel. Visst, ibland är det härligt att bara knulla direkt, men jag är nog av den åsikten att sexet blir så mycket skönare om man är ordentligt kåt.

Förspel kan innebära så mycket. Det kan handla om att prata sexigt, berätta för varandra vad man vill göra med den andra och riktigt egga personens fantasier. Det kan handla om att kyssas nakna i sängen. Att slicka och suga varandra. Att smekas. Ja, förspel kan egentligen vara nästan vad som helst som båda går igång på.

Jag brukar allra helst vilja få en orgasm innan jag blir knullad. Det är för att om sexet inte blir bra så har jag åtminstone fått komma. Genom att ha inställningen “du får inte stoppa in den innan du fått mig att komma” så slipper jag även de där egoistiska killarna som bara tänker på sig själva, det jag berättade om i förra blogginlägget.

Vad tycker ni om förspel? Är det viktigt för er eller är det något ni helst hoppar över?