Kvinnor värderar sin sexualitet och varje kvinna vill vara den bästa frun, flickvännen eller kompisen till sina partners. För många kvinnor är deras sexliv inte så smidigt och många tycker det är utmanande att helt och hållet omfamna sin sexualitet. Tillkomsten av sexdockor har medfört lycka till många kvinnor. Många kvinnor använder idag kärleksdockor som ett exceptionellt sätt att uppnå sensuella nöjen antingen via vagina, anus eller munnen. Jag kan intyga att jag är en stolt ägare till en sexdocka. Dessa kärleksdockor kommer i många stilar, liknar formen och storleken som på en levande person. Därför finns det en design för dig. Du behöver bara söka upp din favorithandlare och beställa.

Bättre singeliv

Många gånger när stereotypa människor hör eller läser om sexdockor, känner många att det är ogynnsamt att använda en sexleksak när du kan få riktigt nöje från din man eller pojkvän. Min kära, jag kommer klargöra att en sexdocka utan tvekan kommer att förändra ditt sexliv. Det finns mycket glädje som din sexdocka tillför ditt liv. Jag är en ivrig användare av en sexdocka och jag ska berätta varför dessa sexsaker är fantastiska. Det började för 5år sedan. Det var första gången jag hörde talas om sexdockor. En kollega introducerade mig. Jag hade varit singel i 3år och hade inge som jag dejtade. Jag ville inte skynda på sådant med risken för att hamna i ett dåligt förhållande. Jag åkte hem till henne och hon lärde mig några knep här och där om hur man använder och bryr sig om sexleksaker. Min vän behärskade konsten av att älska med sin sexleksak tills jag inte längre kunde enbart se på när hon red den. Jag kunde inte köpa min egen sexleksak fort nog. Nästa dag besökte jag hennes favoritshop med sexleksaker. Sedan dess har jag inga bekymmer med att krydda upp mitt kärleksliv.

Nytt liv i förhållandet

Jag blev tillsammans med mitt ex igen och han fick veta om mitt nya intresse för kärleksdockor och nu använder vi den tillsammans. Den är lätt att använda och min favoritdesign är Silicone Love Doll. Det är lätt att bli ”kär” i sin sexdocka. Jag är beroende av min sexdocka och det kan inte gå en eller två dagar utan att jag måste använda den. Min sexdocka har också varit ett bra virilitetsverktyg och min pojkvän kan intyga att mitt sexspel har förbättrats enormt. Förutom onani så tycker jag också om att leka med min sexdolly och jag delar dessa erfarenheter med min pojkvän.

Sköt om din sexdocka på rätt sätt

När jag är ensam och använder min sexleksak, rengör jag den noga varje gång med steriliserande rengöringsmedel så att inte bakterier kan ta fäste. Jag brukar ha skydd när jag har sex med min pojkvän men med dockan behöver jag inte vara orolig för oönskad graviditet. Jag älskar dem dyrare sexdockorna som finns i olika modeller och kvalitet. Jag har gjort snuskiga saker med mina dildos och sexleksaker. Jag har så lätt att få orgasm nu och så var det inte för några år sedan. Du behöver inte läsa om historier med sexleksaker online, när du kan köpa din egen design på sexdocka och berätta dina egna.