Jag satt en kväll ensam hemma efter en dusch. Men jag hade inte någon lust att klä på mig så jag gick omkring naken i min morgonrock. Min kuk liksom svängde hit och dit när jag rörde på mig och det gjorde mig kåt. Kuken blev större och hårdare så jag började gnida mina ben runt kuken. Det var så skönt att jag började stöna och det kom en lite droppe sperma på kukhuvudet. Då fick jag nog, jag måste få knulla tänkte jag och kom på en grej. Jag vill ha telefonsex och det nu på en gång!

“Sagt och gjort, jag ringde till en av mina favoriter på en sexlinje. Jag flåsade redan när hon svarade och var tvungen att stoppa mig lite för jag ville njuta länge av den kåta fittan på andra sidan luren. Hon sa ”jag vill ha telefonsex med dig” när jag plötsligt hörde något konstigt ljud i hennes bakgrund. Dessutom lät hennes röst lite annorlunda än vanligt och hon liksom stönade innan vi ens börjat. ”Lyssna här” sa hon och förde telefonen ner till hennes blöta fitta. Då fattade jag vad som hände, herre gud hon blev knullad! Det blixtrade i hela mig och jag sprutade sperma över hela soffan åh det var som en explosion. Jag fortsatte att lyssna på dunkandet och man hörde hur blöt hennes fitta var. Det lät som att hon var overkligt blöt, man hörde plasket varje gång han dunkade in sin kuk i hennes kåta fitta. Nu kände jag hur min kuk styvnade igen, att sitta och lyssna på ett knull gjorde mig galen av kåthet! ”Jag vill ha telefonsex med dig varje dag från och med nu!” Utbrast jag, ”men ha gärna ett gäng där nästa gång”. ”Åh min kåta lilla älskling, det fixar jag” stönade hon. ”Vad gör han med dig nu?” Frågade jag. Hon behövde inte svara och det kunde hon inte heller för jag hörde hur han körde in sin kuk i hennes hals och började knulla som en galning. I det läget hände det något konstigt för mig faktiskt. Jag blev så kåt av att en annan kuk var så nära mig när jag egentligen bara skulle prata om hur jag ville knulla henne och vad jag skulle göra med henne. Jag blundade och såg framför mig hur vi två knullade henne i båda hålen. Jag såg hur jag körde in min hårda kuk i hennes rövhål samtidigt som han knullade hennes fitta. Vi liksom kände kukarna mot varandra, hur ollonen nådde hennes botten och våra pungkulor blev våta av fittsaft och sperma. Jag vaknade till i mina fantasier och insåg att jag vill ha telefonsex oftare nu. Det gjorde mig så kåt att jag tappade tid och rum och jag njöt så mycket att jag dreglade. Plötsligt gurglade hon till lite och jag hörde hur hon smackade med munnen och gjorde nöjda läten, han hade sprutat henne i halsen. Jag daskade kuken lite lätt på bordet och drog runt lite sperma på ollonet. Sen hörde jag hur jag nästan morrade samtidigt som det gick för mig på ett nytt sätt. Det dunkade mer än vanligt i kuken när sperman pulserade ut. Det var de skönaste orgasmerna jag hade haft tror jag! Det är helt suveränt med sexlinjer, man kan ju knulla och onanera i telefonen när som helst på dygnet och man kan vara var som helst. Jag är känd hos ”mina tjejer” på sexlinjen, jag har ringt till alla som finns där och vi har alltid en häftig het stund i telefonen. De är så äkta när man ringer till dem, de är kåta på riktigt och älskar sina kåta kunder som ringer. När man känner sig färdig är det bara att tacka för sig och lägga på luren och det finns inga konstigheter eller en massa jobbiga krav från någon annan person. Telefonsex passar mig som handen i handsken därför att jag känner mig fri att ha sex precis när det passar mig. Sen är de ju så läckra alla dessa tjejer på sexlinjen.