På våran heta linje kan vi erbjuda dig professionella telefontjejer från hela Sverige och Skandinavien. De ger dig chansen att få tala med en våt vacker kvinna i alla åldrar och utseenden. Vår hemsida skiljer sig från de andra på marknaden på det sättet att våra tjejer är tränade, och genuint kåta. De älskar att ge dig full njutning direkt från din bostad, helt anonymt. De sätter alltid dig i fokus och det ni pratar om stannar mellan er två.

Anonym
När du väljer att använda våra Svenskors service kan du vara helt lugn, alla är över 18 år och de älskar deras jobb. Hitta det roliga i telefonsex Om man hittar en tjej där ens personkemi stämmer helt och hållet kan telefonsex vara en aktivitet som känns lika bra som ett riktigt samlag. När du ringer våra kåta Svenskor kommer du att få valuta för dina pengar, och den bästa kvalitén av telefonsex på marknaden. Du kan gratis lyssna på deras presentationer och välja den tjej som passar dig bäst.

VÅRA TJEJER
Våra tjejer väljer själv när de känner sig kåta och vill dela med sig av sin lusta. Det är då de loggar in på linjen och är redo att sätta dig i fokus och njuta med dig. Telefonsex med våra tjejer är oftast fyllda med en hel del prat om sex och snusk, eftersom att båda parter är anonyma och kan fritt uttrycka sina fantasier och lustar. Våra tjejer gör vad som helst för att tillfredsställa dig, och de slutar inte fören du är nöjd. Varför ringa en sexlinje? Våra tjejer är inte professionella porrstjärnor som många personer antar. De är helt vanliga tjejer som du skulle kunna träffa på gatan en dag. De enda skillnaden med våra vackra tjejer och andra tjejer är att våra är extremt kåta och sex är deras passion.

Kolla in våra kåta tjejer för svensk telesex

DELA DINA FANTASIER
Detta gör din heta upplevelse mer intressant då våra tjejer är amatörer och delar med sig av sina fantasier direkt från hjärtat. Utan att låtsas eller skådespela. Samtalen med våra tjejer är totalt anonyma och det som våra tjejer får höra stannar hos dem. Detta innebär att du inte behöver oroa dig över att din partner eller allmänheten över lag får reda på vem du är eller vad du sagt. Tjejerna kan inte se ditt telefonnummer, så de kommer aldrig veta vem du är – de kommer bara veta vad du väljer att berätta. Varför ringa just vår linje?
På vår linje får du prata om precis vad du vill, så länge de följer de svenska lagarna. Alltså får du inte prata om tex barnövergrepp eller dylikt. Annars finns det inga begränsningar eller tabubelagda ämnen. Resten är baserat på respekten mellan båda parterna. Tjänsterna vi erbjuder till unika priser kan även betalas via faktura senare. Inga kostnader kommer förrän du direkt pratar med en av våra telefontjejer. Att lyssna på deras presentationer är helt kostnadsfritt. Vi har lång erfarenhet i telefonsex-branschen och vi kan garantera att våra tjejer kan ge dig en spännande och njutbar stund. Våra telefontjejer har stor passion för sitt jobb och kommer ge dig en personlig upplevelse av otroligt telefonsex.