Till min födelsedag ville jag slå på stort och fira riktigt rejält. Eftersom jag är kåt som ett djur och älskar sex mer än något innebär festligheter för mig ett riktigt knullparty. Jag har alltid drömt om att få uppleva en fullständigt galen orgie och nu när jag skulle fylla 25 skulle det äntligen bli verklighet.

Gästerna hade jag noggrant valt ut. Det var Maggan, en svarthårig skönhet med fantastisk kropp, som också var min bästa kompis. Hon var otroligt vacker; hade en välutvecklad kropp med fina former och fina ansiktsdrag. Vi hade lekt med varandra förut, både ensamma och med andra, och jag kände mig otroligt trygg med henne. Hon var en självklarhet på gästlistan.

Nästa gäst var Tessan, en härlig blondin som hade nära till skratt och fina, stora bröst. Tessan var den typen av tjej som ställer upp på allting och som får alla att känna sig bekväma med sitt varma leende. Hon var lika självklar som Maggan på min fest.
De övriga kvinnliga gästerna bestod av tre lyxhoror. Det var inte billigt men deras närvaro skulle vara guld värd, eftersom de alla hade erfarenhet av sexfester. Det skulle bli deras jobb att se till att festen gick åt rätt håll, det vill säga att det skulle knullas hejvilt. En av dem hette Bella och var precis som Maggan en galet snygg brunett. Hora nummer två kallades för Foxy och hade rött hår. I sin kontaktannons beskrev hon sig som “kåtaste, våtaste fittan i stan”. Hon var förstås också skitsnygg. Tredje tjejen hette Cattis. Hon var en mycket söt flickaktig blondin med fantastisk kropp.

Hur jag ser ut? Jag har ljusbrunt hår, och gröna ögon. Runt ansikte. Jag antar att jag är snygg. Mina bröst är ganska små och toppiga, men jag har en stor och fin rumpa, och smal midja.

Att bestämma vilka de manliga gästerna skulle bli var en mycket svårare historia. Först trodde jag att jag skulle bli tvungen att lägga hela min budget på professionella knullare, men till slut kom jag på några bekanta snubbar jag gärna ville ha med.

Den förste hette Said och var en otroligt snygg kille med arabiskt påbrå. Han hade stora mjuka läppar och fantastiska bruna ögon. Honom kände jag från en fotokurs och han hade faktiskt fått ta nakenbilder på mig en gång, och det hade definitivt legat något i luften. Jag har aldrig rodnat så mycket som när jag bjöd in honom till min sexfest men när han fattade var han extremt på. Jag såg honom ta tag i sitt stånd genom byxorna när vi skildes åt.

Nästa kille jag kom att tänka på var en barndomskompis vid namn David. Han var blond, snäll och tystlåten, en som man kanske inte tittade närmare på i första taget men när man väl gjorde det såg man att han var vältränad och hade djupt vänliga blå ögon. Vi hade varit vänner hela livet och det hade aldrig hänt något mellan oss, men jag kände ändå att vi kunde prata om vad som helst. Därför var det lätt att ta upp det med honom. Han blev förvånad och något generad men glad, och lovade att komma. Och att komma. Han visste att jag älskade sperma…

Till sist hade jag även bjudit in en gigolo, för säkerhets skull. Jag visste ju inte hur bra Said och David kunde knulla så jag tänkte att det var bäst att ha en riktigt pålitlig kuk där också. Han hette Tony och lovade att hans stora stånd skulle vara hela natten och räcka mer än väl till oss alla. Han lovade till och med att han skulle kunna spruta hur många gånger vi ville.

Festen började med att vi alla satt och sippade på champagne, men vi satt nog närmare varandra än vanligt, och vi satt och smekte varandra över lår och ryggar. Jag satt med David och Tony på varsin sida om mig och de smekte mina ben, högre och högre upp. Jag märkte att tjejerna börjat dra ner sina urringningar och att killarna börjat hålla händerna över sina kukar. Stämningen var tjock av kåt förväntan. Två av hororna, Foxy och Cattis, började hångla ganska grovt, med händerna på varandras bröst. Foxy knäppte upp Cattis skjorta, tog ut hennes stora tuttar och började slicka och suga på dem, massera dem och trycka ihop dem. Cattis njöt en stund, sedan tog hon fram Foxys bröst, tryckte ihop dem och lät sin tunga snabbt fara fram och tillbaka över bröstvårtorna. Foxy skrattade, sen guidade hon ner Cattis på golvet och satte sig gränsle över henne, med fittan rakt över Cattis mun.

Tony ställde sig upp och sträckte fram handen mot mig. Jag tog den, och han drog upp mig, och tryckte mig varsamt framåt mot ett bord, som jag lutade mig över. Han ställde sig på knä framför mig och drog ner min kjol och mina stringtrosor. Sedan slickade han mig tills jag var så kåt att jag höll på att explodera. Då kom han upp bakom mig och torterade mig med sin stora kuk, han tryckte den överallt på mig, utom min fitta. Jag blev bara kåtare och kåtare, och medan han gav mig den behandlingen såg jag fler och fler börja knulla våldsamt runt om mig. Maggan red David alldeles bredvid mig, hennes fina röv studsade upp och ner på hans kuk, som glänste av fittsaft. Bredvid satt Bella, en av eskorterna, gnuggade Maggans klitoris och kramade hennes bröst. Tessan låg utsträckt på mage på golvet med Said över sig, råknullandes henne.

När Tony äntligen tog tag i sin fantastiska kuk och tryckte in den med kraft i min dyngvåta fitta gick det för mig på en gång. Det gjorde det bara skönare att knulla vidare. Jag fick så många orgasmer att jag tappade räkningen… Jag har aldrig haft det så skönt som den natten. Jag kom naturligtvis på David och Saids kukar, men även med hjälp av horornas tungor och fingrar… Ett av de bästa tillfällena var när Tony sprutade först på mig, sedan på Maggan, sedan på Foxy och Tessan, sedan på Cattis – han bara sköt sats efter sats, eller om det var en enda otroligt lång salva. Jag gnuggade min fitta med allt jag hade och kom samtidigt som han täckte oss i sperma. Det var den bästa natten i mitt liv…