Allt började för ett tag sen, då jag började känna mig trött på att det aldrig hände något i mitt liv. Eller i alla fall inget spännande. Men en dag så hittar jag en intressant norsk kille på en dejtingsida,. Killen visade sig också jobba på sexdejtingsidan pinkline24.no så man får att han vet hur man knullar ordentligt. Jag blev lockad av hans arbete, en kille som jobbar på en sexlinje är hur hett som helst i mina ögon. Plus att han är en kollega, jag är ju också sextelefonvärdinna som ni redan vet.  I allafall vi bestämde oss för att träffas.
Ja hade gjort mig i ordning , duschat och allt för att vara fräsch, man vet ju aldrig vad som kan hända. Så jag stod där och väntade, plösligt kände jag någon som tog tag mig i armen och sa ”hej.. ”
Jag vände mig om och fick se dig.. du var så otroligt snygg och dina ögon lyste.

Vi gick hem till din lägenhet och satte oss ner i soffan för att dricka lite öl som du hade köpt hem åt oss. Jag såg hur du sneglade mot min kropp, det gjorde mig såklart nyfiken vad du tänkte på.
Efter flera öl blev det tequila, för mycket tequila, sedan spelade tv spel. Vi blev allt mer avslappnade med varandra. Sen frågade du om jag ville se ditt sovrum. Jag var inte sen på att fatta vinken.
När jag ligger där i sängen, så kommer du och lägger dig över mig, smeker min kind och kysser mig passionerat. Jag sätter min hand utanpå dina byxor, känner att du redan är hård. Du viskar i mitt höra ”Nu ska du får vara med nåt skönt” Du började klä av mig plagg för plagg, la mig ner i sängen och satte på mig handklovar och fotbojor. Spände mig fast ordentligt i sängen. Sist men inte minst, en ögonbindel. Nu kunde ja varken röra eller se någonting alls.

Jag kunde bara höra hur du tog av dig dina kläder och prasslade med något Plötsligt känner jag hur du börjar smeka mitt lår och neråt mot fittan. Sedan känner jag något som tränger i min anal. Det känns så skönt men jag förstår inte riktigt vad det var.
Jag börjar stöna och kan knappt ligga still. Jag hör hur du stönar till och säger ”Sådär ja baby…”
Samtidigt känner jag hur du börjar pulla mig sådär retsamt och hårt, och känslan av hur kroppen skakar av orgasmer börjar byggas upp, men innan jag hinner komma så slutar du. Du har andra planer för mig.
Du böjer dig ner och börjar slicka mig intersivt , riktigt nafsar . samtidigt som du pullar mig igen. Jag är så våt att det rinner längs mina lår. Jag är så ordentligt kåt och ja vill bara komma.
Jag stönar till och ber att du måste knulla mig nu, annars vet jag inte vad jag ska göra av mig själv. Du svarar inte, fortsätter bara att slicka. Mina ben börjar skakar, mina stön blir intensivare. Sedan börjar du kyssa uppåt från fittan till magen. Du stannar vid brösten där du nafsar i mina bröstvårtor. ”Mmm…” hörs det ifrån mig och jag vädjar åter igen att du måste knulla mig nu på en gång. Men det enda jag får som svar är ” Håll tyst slyna.. det är jag som bestämmer!”

Jag löd dig och försökte vara tyst. Men som från ingenstans kommer det en snärt piska mot mina bröst. Jag kvider till. Du piskar till igen och igen, huden börjar svida, det är skönt men det svider så förbaskad. Men det bryr du dig inte om utan fortsätter att piska brösten tre gånger till. Sen slutar du och sätter dig över mig, känner hur du retar med ollonet i min springa, som bara vattnas av tanken att få en kuk i mig.
”Vill du ha den här?” Sa du och jag kan höra hur du skrattar till. ”Ja snälla!” Ber jag, men istället för att stöta in den i mig så börjar du hasa dig uppåt. Jag känner att din kuk är vid mitt ansikte, hur den slår mot mina kinder. ”Öppna munnen nu min slyna…” Jag gapar lydigt och du tar in kuken i min mun, långt ner i halsen trycker du den. ”Sug då din jävla slyna!” Jag lyder som den duktiga flickan jag är och suger på så bra jag kan. Du börjar jucka kraftig i min mun, till gränsen att jag nästan inte får luft. Men jag är så kåt att jag inte tänker på det.

Du drar mig hårt i håret och säger at jag är en duktig slyna. Jag kan höra hur du stönar, och känner att du trycker in kuken allt kraftigare. Men så slutar du åter igen. Jag känner att du hasar dig ner igen, tillbaka till min fitta som bara längtar att få känna din kuk. Du drar den upp och ner i min skåra, till slut så trycker du in den, så hårt och kraftigt att hela min kropp hoppar upp av den stöten.
Du börjar knulla mig hårt och kraftigt. Jag bara ber om att få det hårdare och hårdare, för att vara en duktigt slyna. Du greppar tag i mina bröst och riktigt nyper om dom med dina händer. Sedan knullar du riktigt snabbt och hårt. Jag känner hur du börja spänna din kropp och hör att du säger att du kommer komma när som helst.

Du ger mig några sista stötar och drar dig ut ur mig snabbt, för kuken mot mitt ansikte.
”Nu har du varit en duktig slyna, nu ska du få din belöning…” Flåsar du och innan jag vet ordet av så känner jag en varmt sats som kommer över hela mitt ansikte. Jag slickar mig nöjt om munnen. Men innan jag hinner göra så mycket mer känner jag hur du tar mig i rumpan med leksaken du använde, tills den blir helt röd och öm, tills du blir nöjd. Då kände jag att jag var nära min kraftigaste orgasm någonsin. Du pumpade mer och mer och jag skriker och stönar så det river i halsen ”Jag kommer , jag kommer…ahhh…” det känns som en skön explosion. Jag darrar och ja faller ner på magen helt utpumpad. Du lägger dig bredvid mig. ”Ska vi köra igen?”