Om oss

Vi har de sexigaste amatörtjejerna på den svenska marknaden. Vi har tjejer i alla åldrar och utseenden och de har alla något speciellt som tänder deras lusta. Om du har tråkigt hemma och känner dig ensam kan du alltid fylla ut din tid och prata med en kåt, villig tjej. Precis allt du har drömt om och fantiserat om kan bli verklighet då dina tankar får flöda fritt.

Du betalar inte fören du kopplats ihop med en tjej och det är gratis att lyssna på alla våra tjejers presentationer. När du kopplas ihop med en het teletjej så är eran stund bara eran. Lyssna när hon uttrycker sin lusta och berätta om din. Du betalar med en diskret faktura. Du kan när som helst gå tillbaka till huvudmenyn under samtalet genom att trycka på siffran 9. På så sätt får du välja en tjej som delar just din lusta.

Våra busiga tjejer älskar nya äventyr och de älskar att dela din lusta med dig. De väntar på dina samtal så de också får en chans att drömma sig bort.

Du kan välja om du vill att din faktura ska komma diskret till din mejl eller brevlåda. Våra sexiga telefontjejer kan du prata med för 19.80/minut. Du blir inte debiterad fören du kopplas ihop med en tjej. Minimumdebitering är 15 minuter. Fakturaavgift för 75 kronor tillkommer vid ert samtal. Du har 20 dagar på dig att betala fakturan. Åldersgräns 18 år. Du måste ringa från ditt eget telefonabonnemang eller ha tillstånd från den som äger abonnemanget att ringa.

Vi har heta tjejer från hela Skandinavien och de är helt vanliga tjejer du hade kunnat träffa på gatan en dag. De väljer alla själv när de väljer att vara tillgängliga och det är när de känner sig precis lika kåta som du.

Har du något du alltid velat fråga en tjej? Eller vill du dela en rolig upplevelse. Våra tjejer vill prata om precis vad du har på dina tankar. Här på vår kompislinje debiteras du 19.90/minut och du betalar via din telefonräkning. Här bryts samtalet efter 75 minuter och då kan du välja att ringa upp igen. På vår kompislinje följer vi Etiska rådets regler vilket innebär att här får inte syftet med ditt samtal vara sexuell stimulans.